Fõ tartalom

csütörtök, 29 október 2015 00:00

Technikai osztály

A Technikai osztály a Miskolci Rendvédelmi Technikum Gazdasági Szervének állományába tartozik, személyi állományának munkáltatói jogkört gyakorló vezetője az igazgató. A közvetlen irányítását az igazgató gazdasági helyettese gyakorolja. A szervezeti egység élén az osztályvezető áll, aki a beosztottak munkáját irányítja, szervezi és ellenőrzi.

Informatikai szakterületen:

  • Biztosítja az iskola szervezeti egységei részére az elektronikus adatfeldolgozáson alapuló feladatok végzéséhez szükséges technikai háttér üzemeltetését.
  • Működteti az informatikai (távközlési, valamint számítástechnikai) hálózatokat, irodatechnikai és egyéb egyedi eszközöket, gondoskodik azok beüzemeléséről, fenntartásáról illetve fejlesztéséről.

(1 fő osztályvezető, 5 fő informatikus)

Gépjármű szakterületen:

  • Biztosítja az iskolai szervezeti egységek személy- és anyagszállítási igényeinek kielégítéséhez, az oktatáshoz, valamint egyéb feladatok végzéséhez szükséges gépjárműtechnikát
  • Ellátja a gépjárműfenntartással, üzemeltetéssel kapcsolatos adminisztratív és gazdálkodási feladatokat.

(1 fő ügyintéző, 1 fő sofőr)

Fegyver-műszaki szakterületen:

  • Biztosítja az iskola oktató–nevelő munkájához, kiképzési feladatainak végrehajtásához, és a működéshez szükséges eszközöket, anyagokat, szolgáltatásokat.
  • Ellátja a fegyverzeti-műszaki anyagok használatával, kezelésével, üzemeltetésével, fenntartásával, raktározásával, nyilvántartásával kapcsolatos adminisztratív és gazdálkodási feladatokat.

(1 fő fegyverzeti szakoktató)

Megjelent: 14813 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 22 március 2022 14:14
Tovább a kategóriában: « Műszaki Osztály