Fõ tartalom

csütörtök, 14 augusztus 2014 00:00

Általános tájékoztató

Kedves Érdeklődő!

A Miskolci Rendvédelmi Technikum csak érettségivel rendelkező, 18. életévét betöltött diákok számára hirdet felételt nappal rendszerű (1, 1,5 és 2 éves) képzéseire. A rendvédelmi életpályára felkészítő Rendőr tiszthelyettes megnevezésű szakmai oktatással kapcsolatos információkat keresse a "Képzéseink/Alapképzések" menüpontok alatt. Az ehhez kapcsolódó felvételi egységcsomagok és tájékoztatók a "Felvételi/ Jelentkezési lapok, tájékoztatók" menüpont alatt találhatók.

A nappali rendszerű szakmai oktatás mellett, a Miskolci Rendvédelmi Technikum iskolarendszeren kívüli képzéseket és szaktanfolyamokat is indít. Ezeket csak hivatásos állományú rendőrök részére hirdetjük meg, akiket a rendőri szervük iskoláz be a képzésekre, azaz ide külsős (civil) nem jelentkezhet.

Az iskolarendszeren kívüli képzések és szaktanfolyamok célja, hogy a rendőrség tiszthelyettesi állományának részszakképesítéssel rendelkező tagjait teljes szakképesítéshez juttassa, mely magasabb beosztások betöltését is lehetővé teszi, illetve a szaktanfolyamok révén, speciális, bizonyos beosztások betöltéséhez biztosít többlettudást (pl. körzeti megbízott szaktanfolyam).

Az iskolarendszeren kívüli képzésekkel kapcsolatos információkat a "Képzéseink" menüpont alatt találhatja.

Amennyiben kérdése van a képzéseinkkel kapcsolatban, keresse bizalommal a Tanulmányi Osztály munkatársait, akik készséggel állnak az Önök rendelkezésére!

Megjelent: 49453 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 13 október 2020 12:36